Film nyt

Et film kamera der kører, mens der røg i baggrunden.

Er du en fan af det store lærred?

Filminteresserede og filmelskere kan glæde sig – der har aldrig været et mere spændende tidspunkt at holde sig orienteret om alle de nyheder, der holder filmbranchen i gang. Med banebrydende udviklinger hver måned fra Hollywood til Bollywood bør ingen entusiast gå glip af det! 

Vores indholdsunivers har til formål at holde dig opdateret med alle disse nye oplysninger, så gør dig klar til dit seneste fix af opdateringer om film og serie relaterede nyheder.

Uanset om du hengiver dig til blockbusters eller uafhængige film, har vi nok noget, som har din interesse.

En tom biografsal med en masse røde sæder.

Et indblik i den danske og udenlandske underholdningsverdenen

Filmnyheder er en vigtig del af at holde sig orienteret om underholdningsverdenen. Uanset om du er en filmentusiast eller blot leder efter noget underholdende at se, kan du ved at have adgang til opdaterede oplysninger holde dig på forkant med de hotteste udgivelser.

Filmnyheder giver også seerne mulighed for at lære mere om deres yndlingsfilm og skuespillere, hvilket gør det lettere at komme i kontakt med stjernerne på et dybere plan.

Ved at følge med i filmnyhederne kan du sikre dig, at du aldrig går glip af et projekt eller en forestilling, som du overvejer at se.

En skål med fyldt med popcorn med andre skåle med popcorn i baggrunden.

Underholdningsværdi for nærmest enhver smag

Filmnyheder er en integreret del af filmlivet. Filmfans har brug for at være opdateret med de seneste nyheder, før de træffer beslutninger om, hvilke film de skal se eller hvilke produkter de skal købe.

Branchefolk er afhængige af den seneste sladder om branchen, kassepræstationer, anmeldelser af filmfestivaler og meget mere for at holde sig ajour med filmverdenen.

Filmfaglige publikationer er en fantastisk måde at få adgang til omfattende oplysninger om filmnyheder fra hele verden. Filminteresserede kan finde aktuelle rapporter fra disse publikationer, der dækker alle store og små udviklinger i branchen samt nyheder om filmudgivelser og endda filmstjerner.

Filmnyhedsrapportering er et meget vigtigt aspekt af filmproduktion, som er med til at holde alle i kontakt, så vi kan opleve modige nye perspektiver og historier fra hele verden.

En film rulle der triller, mens dets røde film bånd kommer ud.

En venlig påmindelse herfra

Vi bestræber os på at levere relevante og aktuelle nyheder til dig, hvad end det er om film eller andet kulturelt der rører sig i verden. Men vi er en mindre forsamling entusiaster som holder vores indholdsunivers kørende. Det betyder at mængden af indhold kan variere fra tid til anden.

Derfor beder vi om din tålmodighed og forståelse for eventuelle forsinkelser for dagsaktuelle nyheder. Vi gør vores bedste på at opretholde sidens kvalitet. Du kan hos os finde meget forskelligt nyt inden for bl.a.:

 • TV serier
 • Film
 • Streamingtjenester som Netflix, HBO mv.
 • Generelt om hvad trender lige nu
 • Spændende nyheder
 • Og meget andet

Men når det så er sagt, vil vi gerne byde velkommen til vores indholdsunivers. Du kan med fordel gå på opdagelse i vores seneste nyheder nedenfor.

 • Film og børnetøj

  Film og børnetøj

  Du har måske set samtlige film og serier fra filmstudier såsom Pixar, Disney, DreamWorks og Warner Bros med dine børn? Film og serier har siden deres begyndelse haft en aktiv indflydelse på mode. Denne indflydelse daterer helt tilbage til 1930’ernes film såsom ”Every Day’s a Holiday”, hvor den primært har haft sine rødder i film […]


 • Har du spot på arbejdsmiljøet?

  Har du spot på arbejdsmiljøet?

  Du er måske fornyelig startet på, eller været i gang i et stykke tid nu med at se, eller lige blevet færdig med en grovsening af engelsktalende komedier såsom ’The Office’, ’Community’, ’The Silicon Valley Show’, og lignende. Du har højest sandsynligt moret dig over filmaktørernes interne stridigheder og handlinger – måske har du endda […]


 • Bag om film og serier i Tv’et 

  Bag om film og serier i Tv’et 

  At se en god film eller følge med i en god serie, er en af de bedste måder at slappe af på. Det er her mange mennesker afstresser fra den travle hverdag. Og med streamingtjenester som Netflix og Viaplay, er det i dag en helt integreret del af vores liv at kunne slappe af foran Tv’et […]