Den perfekte tømmermænds-serie? Vær opmærksom på dette

Vi har alle sammen været der på et tidspunkt. Det er søndag, du har været i byen lørdag aften og (måske) fået et par drinks mere end hvad godt var. Du er lige vågnet klokken 12:30 og skal til at bestille junkfood, som leveres direkte til din sofa, hvor du så skal tilbringe den resterende del af dagen, i selskab med en god serie. Men hvad skal du se? Det er ingen lille beslutning.

Før du går i gang med dit maraton af Netflix, er det vigtigt, at du sørger for at ligge godt og have alt inden for en armslængdes rækkevidde. Normalt efter en bytur, kan man godt være om i hele kroppen. Selv ikke den mest komfortable position kan altid hjælpe på det problem, men så kan man altid opsøge en kiropraktor på Frederiksberg når man er kommet igennem tømmermændene.

Vær opmærksom på to ting

Der er to ting, der er vigtigt at tage højde for, når man skal finde en god tømmermænds serier: det første er, at det skal være en såkaldt no-brainer. Dette betyder, at serien ikke skal være fra den stor tænke-skuffe. Man skal finde en serie, der kan tåle, at man måske lige falder i søvn indimellem og døser hen. En serie, der ikke har det store politiske eller taktiske udspil, men bare er sjov og simpelt. Dette er også kaldet en sitcom-serie (situational comedy).

Det andet man skal tage højde for er, at den skal være lang. Man skal gerne kunne se et par sæsoner på sådan en dag, så ikke nogen korte eller alt for nye serier, hvor der kun er en enkelt sæson med 40-60 minutters afsnit. Små, korte 20-minutters afsnit, gerne med 4+ sæsoner at tage fat i, det er ideelle forhold for en god tømmermænds-serie!

Vores forslag til serier

Vi har her på redaktionen samlet en række forslag, som er vores bud på de bedste tømmermænds-serier. Du kan se dem og læse en smule mere om dem nedenfor her:

Friends (10 sæsoner)

Dette er formentlig en af de bedste og mest effektive serier til at kurere dine tømmermænd. Friends er en absolut klassiker og er perfekt til formålet her!

 

How I Met Your Mother (9 sæsoner)

Når man snakker om Friends, vil det give god mening også at nævne HIMYM. Denne serie er en lidt nyere udgave af Friends med mange ligheder. En oplagt kandidat til den perfekte tømmermænds-serie.

 

Denne guide er udarbejdet ud fra personlige erfaringer her på redaktionen og anbefales af 9,9/10 tømmermænds ramte danskere landet over hver eneste weekend.